En trygghet i trafiken – transport med Assistancekåren

Assistancekåren i Ljusdal startade sin verksamhet 1980 och har sedan dess servat bilägare i nöd. Vi är idag tre anställda på Assistancekåren och vi har stor erfarenhet av alla de olika uppdragen i branschen – en skonsam bärgning kräver kunskap. För att hålla dig uppdaterade och kunniga genomgår personalen utbildningar kontinuerligt.

När du anlitar Assistancekåren/Kurres Bärgningstjänst AB i Ljusdal vet du att du får proffsig hjälp. Vi har många års erfarenhet av bärgning av alla typer av fordon och situationer. Det kan gälla ett motorhaveri, punktering eller att du har kört fast.

Oavsett vilka problem du hamnat i med bilen kan du kontakta oss – vi hjälper dig med bärgning, transport, hyrbil, starthjälp, låsöppning och jourreparationer. Vi i Ljusdal kan dessutom erbjuda tung bärgning av t.ex. lastbilar och bussar.

Vi är anslutna till Assistancekåren som är en rikstäckande organisation. Det garanterar ett proffsigt bemötande. Personalen hos medlemsföretagen utbildas kontinuerligt. Alla medlemsföretag är försäkrade med en speciell ansvar- och transportförsäkring. Assistancekåren har ca 130 medlemsföretag som samverkar och täcker upp i över 160 orter från Kiruna till Ystad.

Vi erbjuder en heltäckande bilassistans, ÅRET RUNT.

Stäng meny