Bilbärgning och transport

Assistancekåren/Kurres Bärgningstjänst AB i Ljusdal erbjuder bärgning och transporter året runt. Du kan även ringa oss för låsöppning och starthjälp. Våra kunniga medarbetare har den utbildning och erfarenhet som krävs för trygga transporter. Vi transportera alla typer av fordon, såväl bilar som tyngre lastbilar.

N
Bärgning
N

Hyrbil

N
Jourreparation
N
Låsöppning
N
Starthjälp
N
Starthjälp

Behöver du hjälp?

Bilar, motorcyklar, lastbilar, bussar, grävmaskiner… vi bara förväntar oss att de skall fungera varje gång vi använder dem. 
De skall starta i alla väder, aldrig krångla och olyckor, dikeskörningar och fastkörningar händer ju bara andra, inte dig själv… 

Dessvärre är inte alla fordon problemfria och olyckor inträffar vare sig man vill eller inte. Om det otänkbara händer behövs professionell hjälp och givetvis alla dagar på året, dygnet runt, över hela landet.

Hur gör man då?
Enkelt, ring Assistancekåren och problemet är löst, det är vi som är turen i oturen!

Trygghet

Samtliga medlemsföretag i Assistancekåren är försäkrade med en speciell ansvarighets- och transportförsäkring. Vi erbjuder säkra transporter i hela Sverige.

 

Kapacitet

Assistancekåren erbjuder en rikstäckande trygghet. Samarbetet har en stor kapacitet, vi förfogar över ca 400 bärgningsfordon runtom i Sverige. Det finns bärgare för såväl små som stora fordon.  All tungbärgningspersonal innehar ADR-certifikat. Vi garanterar en seriös service när olyckan är framme.

 

Utbildning

Inom Assistancekåren utbildas alla medlemsföretag kontinuerligt. För att kunna erbjuda skonsam bärgning och trygga transporter krävs erfarenhet av alla i branschens förekommande uppdrag.

 

Stäng meny